Mocsári Balázs villamos biztonsági felülvizsgáló

Villamos Biztonsági felülvizsgálat, Villámvédelmi és Robbanásbiztos villamos berendezés felülvizsgálatok

(Érintésvédelmi, Tűzvédelmi, Villámvédelmi szabványossági felülvizsgáló)

Mocsári Balázs

villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló

Vállalkozásomat 2003-ban indítottam azzal a céllal, hogy Megrendelőimnek egy komplett megoldást nyújtsak a villamos biztonságtechnika területén. 30 éves szakmai gyakorlattal, megbízható minőségi munkával kedvező áron vállalom - az ország egész területén - épületek, létesítmények időszakos és átadás előtti szabványossági felülvizsgálatait, karbantartását, valamint különböző mérések elkészítését.

A folyamatos fejlesztéseknek, az új szabványokból történő ismeretfelújító képzéseknek, megbízható munkámnak és rugalmasságomnak, valamint korrekt áraimnak köszönhetően elismert helyet vívtam ki Megrendelőimnél, melyet a referenciáim is tükröznek. 

A felülvizsgálat szolgáltatás jellegű, mely a Megrendelő igényeinek teljes figyelembevételével történik. Előzetes egyeztetés után, az árajánlat során további kedvezményeket tudok biztosítani a felülvizsgálat jellege, helyszínének körülményei és átláthatósága alapján. Áraimat is a Megrendelői igények teljes figyelembevételével alakítottam ki, mely lehet egyösszegű vagy mérési pontonként megadott. A vizsgálat során vállalom a felmerülő hibák, hiányosságok, átalakítások folyamatos karbantartását és ezekkel járó ismételt felülvizsgálatok elvégzését.

Alvállalkozóinkkal teljes körben vállalunk komplett villanyszerelési kivitelezéseket, elosztógyártást, beépítést és üzembehelyezést és villámvédelmi kivitelezést bármilyen területen.

Műszerpark:

1. EUROTEST 61557 Multifunkciós érintésvédelmi műszer

2. UNI-T UT-513 szigetelés ellenállás mérő (5000V max.:1Tohm)

3. KYORITSU 4200 lakatfogós földelés ellenállásmérő

Mocsári Balázs e.v. 3395 Demjén, Szépasszonyvölgy u. 11/A. +36-30-428-0985
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el